Λύρης «Markador» Παναγιώτης

Facebook https://www.facebook.com/The-Art-of-Markador-796116823744238

Λύρης «Markador» Παναγιώτης

O Παναγιώτης είναι sκιτσογράφος, απόφοιτος της σχολής Ορνεράκη (2003) και σουρεαλιστής, έχει σχεδιάσει κόμικς για το PCMaster (μας τέλειωσε προ καιρού) για τα Σαΐνια (πάει αυτό εδώ και καιρό),  για το 9 της Ελευθεροτυπίας (μια από τα ίδια) και για το RAMkid (και αυτό). Απασχολείται κυρίως στον χώρο της διαφήμισης και εικονογραφεί εδώ και εκεί ό,τι βρει μπροστά του (εξώφυλλα και επιτραπέζια παιχνίδια) επίσης έχει διακριθεί δυο φορές στον διαγωνισμό 24 ώρες κόμικς με τις ιστορίες «Το Τέρας και η Κούκλα του» και «Αδάμ». Όταν δεν σκιτσάρει τρέχει (πανικόβλητος) και παίζει επιτραπέζια, ψάχνει να βρει τρόπο να κάνει αυτά τα πράγματα ταυτόχρονα για να έχει χρόνο να κάνει και πολλά άλλα. Είναι επίσης αμετανόητος γατόφιλος και πρώην μπαμπάς γνωστής γάτας.

PC MASTER RACE - ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ

Κατοχυρωμένα εμπορικά σήματα, επωνυμίες και προϊόντα που αναφέρονται ή εμφανίζονται στο παρόν αποτελούν ιδιοκτησία των δικαιούχων τους και προστατεύονται βάσει των ισχύοντων νόμων. Οποιαδήποτε αναφορά ή εμφάνιση στο παρόν, περιεχομένου που υπόκειται σε εμπορική ή πνευματική ιδιοκτησία έχει ως μοναδικό σκοπό την ενημέρωση και πληροφόρηση. Σημείωση: Το PC Master Race δεν έχει καμία σχέση, επαφή, συνεργασία, επικοινωνία με τον Ben "Yahtzee" Croshaw και το ηλεκτρονικό περιοδικό The Escapist, ούτε με τις εκδόσεις Compupress και το περιοδικό PCMaster, ούτε με συνεργάτες ή εκπροσώπους αυτών.

All registered trademarks, company names and products mentioned or featured herein remain property of their holders and are protected according to all applicable laws. Any mention of appearance herein of any content protected by commercial or intellectual copyright is solely intended for informational purposes.