Χαλκίδης «Olorin» Νότης

Χαλκίδης «Olorin» Νότης

Μετά από 11 χρόνια απεγνωσμένων προσπαθειών να πείσει τους αναγνώστες του σε PC master και byteme.gr πως το Sonic είναι το πιο υπερτιμημένο franchise όλων των εποχών και πολλά περισσότερα όπου ταλαιπωρούσε τα ελληνικά και βρετανικά παρκέ πιο πολύ κι από ό,τι αυτά ταλαιπωρούσαν τα γόνατά του, το πήρε απόφαση να κρεμάσει τόσο τα μπασκετικά του παπούτσια όσο και την πένα του και να αφοσιωθεί στο κυνήγι του τελευταίου ανεκπλήρωτου κομματιού της τριάδας των παιδικών του ονείρων. Έτσι, εδώ και μια διετία συμβάλλει πλέον κι αυτός σημαντικά στην αύξηση της παγκόσμιας εγκληματικότητας ή αν δεν πάρουμε στα σοβαρά τα οπισθοδρομικά mainstream μέσα ενημέρωσης, εργάζεται ως game designer στη Rockstar North στο Εδιμβούργο σε άγνωστα indie παιχνιδάκια, όπως κάποιο... Grand Theft Auto.

PC MASTER RACE - ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ

Κατοχυρωμένα εμπορικά σήματα, επωνυμίες και προϊόντα που αναφέρονται ή εμφανίζονται στο παρόν αποτελούν ιδιοκτησία των δικαιούχων τους και προστατεύονται βάσει των ισχύοντων νόμων. Οποιαδήποτε αναφορά ή εμφάνιση στο παρόν, περιεχομένου που υπόκειται σε εμπορική ή πνευματική ιδιοκτησία έχει ως μοναδικό σκοπό την ενημέρωση και πληροφόρηση. Σημείωση: Το PC Master Race δεν έχει καμία σχέση, επαφή, συνεργασία, επικοινωνία με τον Ben "Yahtzee" Croshaw και το ηλεκτρονικό περιοδικό The Escapist, ούτε με τις εκδόσεις Compupress και το περιοδικό PCMaster, ούτε με συνεργάτες ή εκπροσώπους αυτών.

All registered trademarks, company names and products mentioned or featured herein remain property of their holders and are protected according to all applicable laws. Any mention of appearance herein of any content protected by commercial or intellectual copyright is solely intended for informational purposes.