Παπαδάκης «dyolf» Νεκτάριος

Website http://eternity.gr

Παπαδάκης «dyolf» Νεκτάριος

Αθεράπευτα game-όπληκτος, ο Νεκτάριος Παπαδάκης συνεχίζει να εξαπατά κόσμο σχετικά με τις συντακτικές του ικανότητες, προκειμένου να παίζει και να γράφει για τα αγαπημένα του παιχνίδια. Για κάποια φεγγάρια αρθρογραφούσε (όταν δεν βρίσκονταν σε κάποιο meeting) στο αδικοχαμένο CGM μαζί με το "είδωλο" Κuv, το πολυβόλο Πέτρο και τον γκαζοφονιά Μίλτο. Έχει μια σύντομη παρουσία στο PC Master (μόλις ένα Review για το Quake: Enemy Territory) και μερικά τεύχη PC Master Gold στο δυναμικό του. Τα τελευταίο καιρό δραστηριοποιείται στο Enternity.gr και κυρίως στους δρόμους του Μανχάτταν όπου αναζητεί θεραπεία για την ανθρωπότητα.

PC MASTER RACE - ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ

Κατοχυρωμένα εμπορικά σήματα, επωνυμίες και προϊόντα που αναφέρονται ή εμφανίζονται στο παρόν αποτελούν ιδιοκτησία των δικαιούχων τους και προστατεύονται βάσει των ισχύοντων νόμων. Οποιαδήποτε αναφορά ή εμφάνιση στο παρόν, περιεχομένου που υπόκειται σε εμπορική ή πνευματική ιδιοκτησία έχει ως μοναδικό σκοπό την ενημέρωση και πληροφόρηση. Σημείωση: Το PC Master Race δεν έχει καμία σχέση, επαφή, συνεργασία, επικοινωνία με τον Ben "Yahtzee" Croshaw και το ηλεκτρονικό περιοδικό The Escapist, ούτε με τις εκδόσεις Compupress και το περιοδικό PCMaster, ούτε με συνεργάτες ή εκπροσώπους αυτών.

All registered trademarks, company names and products mentioned or featured herein remain property of their holders and are protected according to all applicable laws. Any mention of appearance herein of any content protected by commercial or intellectual copyright is solely intended for informational purposes.