Τέγος «CitizenMac» Μιχάλης

Website http://michaeltegos.wordpress.com, Twitter http://twitter.com/michaeltegos

Τέγος «CitizenMac» Μιχάλης

Ο Μιχάλης Τέγος παίζει games από τότε που θυμάται. Δεν πα' να'ναι σε PC, κονσόλα, τηλέφωνο, τραπέζι, όλα ευπρόσδεκτα. Τα RPGs, τα adventures και γενικότερα τα αφηγηματικά παιχνίδια πάντοτε θα τον κερδίζουν λίγο παραπάνω όμως. Μπορεί να έχετε διαβάσει τις ασυναρτησίες του στο GameOver.gr, στο Official PlayStation Magazine, στο T3, στο PC Magazine, στο PC Master και στο βραχύβιο TheGang.gr. Αυτό τον καιρό είναι, ε, αλλού. Αλλά μπορείτε να τον βρείτε στο Twitter με όνομα @michaeltegos και στο michaeltegos.wordpress.com

PC MASTER RACE - ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ

Κατοχυρωμένα εμπορικά σήματα, επωνυμίες και προϊόντα που αναφέρονται ή εμφανίζονται στο παρόν αποτελούν ιδιοκτησία των δικαιούχων τους και προστατεύονται βάσει των ισχύοντων νόμων. Οποιαδήποτε αναφορά ή εμφάνιση στο παρόν, περιεχομένου που υπόκειται σε εμπορική ή πνευματική ιδιοκτησία έχει ως μοναδικό σκοπό την ενημέρωση και πληροφόρηση. Σημείωση: Το PC Master Race δεν έχει καμία σχέση, επαφή, συνεργασία, επικοινωνία με τον Ben "Yahtzee" Croshaw και το ηλεκτρονικό περιοδικό The Escapist, ούτε με τις εκδόσεις Compupress και το περιοδικό PCMaster, ούτε με συνεργάτες ή εκπροσώπους αυτών.

All registered trademarks, company names and products mentioned or featured herein remain property of their holders and are protected according to all applicable laws. Any mention of appearance herein of any content protected by commercial or intellectual copyright is solely intended for informational purposes.