Γιαγιάς «Beastie» Κώστας

Website http://hrteam.gr

Γιαγιάς «Beastie» Κώστας

Από νωρίς στα βάσανα (games) με όλα τα ήδη και σε πολλά μηχανήματα, Amstrad, Amiga και βέβαια PC! Στο PC Master βρέθηκε στα 90s οπου ξεκίνησε από reviews παιχνιδιών αλλά πέρασε και σε τεχνικά θέματα για προγραμματισμό. Στα παιχνίδια όμως πάντα πιστός αλλά με μικρότερη ποικιλία. Football Manager, FIFA και NBA είναι ότι πρέπει για διάλλειμα από τη πραγματική αγάπη που είναι το Sim Racing με την ομάδα Hellenic Racing.

PC MASTER RACE - ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ

Κατοχυρωμένα εμπορικά σήματα, επωνυμίες και προϊόντα που αναφέρονται ή εμφανίζονται στο παρόν αποτελούν ιδιοκτησία των δικαιούχων τους και προστατεύονται βάσει των ισχύοντων νόμων. Οποιαδήποτε αναφορά ή εμφάνιση στο παρόν, περιεχομένου που υπόκειται σε εμπορική ή πνευματική ιδιοκτησία έχει ως μοναδικό σκοπό την ενημέρωση και πληροφόρηση. Σημείωση: Το PC Master Race δεν έχει καμία σχέση, επαφή, συνεργασία, επικοινωνία με τον Ben "Yahtzee" Croshaw και το ηλεκτρονικό περιοδικό The Escapist, ούτε με τις εκδόσεις Compupress και το περιοδικό PCMaster, ούτε με συνεργάτες ή εκπροσώπους αυτών.

All registered trademarks, company names and products mentioned or featured herein remain property of their holders and are protected according to all applicable laws. Any mention of appearance herein of any content protected by commercial or intellectual copyright is solely intended for informational purposes.