Σκιάννης «i-VTec» Δημήτρης

Website http://www.ragequit.gr

Σκιάννης «i-VTec» Δημήτρης

Μέλος του συντακτικού team του PC Master από το 2006 μέχρι το 2012, παρέλαβε τη σκυτάλη από μια πολύ σημαντική γενιά συντακτών και ανέλαβε το hardware κομμάτι του περιοδικού για πάνω από μισή δεκαετία. «Ανδρώθηκε» συντακτικά μέσω του PCM και συνεχίζει με ακόμα περισσότερο ζήλο και περισσή, πλέον, εμπειρία την αρθρογραφία για τεχνολογικά θέματα πάσης φύσεως σε λοιπόν online και έντυπα μέσα εντός συνόρων. Ποτέ όμως δε ξεχνά τις γλυκές εκείνες μέρες της οδού Μεσογείων, τα θανατηφόρα deadlines και τα «μαστίγια» των Κράτσα, Κουβόπουλου και Γρίβα.

PC MASTER RACE - ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ

Κατοχυρωμένα εμπορικά σήματα, επωνυμίες και προϊόντα που αναφέρονται ή εμφανίζονται στο παρόν αποτελούν ιδιοκτησία των δικαιούχων τους και προστατεύονται βάσει των ισχύοντων νόμων. Οποιαδήποτε αναφορά ή εμφάνιση στο παρόν, περιεχομένου που υπόκειται σε εμπορική ή πνευματική ιδιοκτησία έχει ως μοναδικό σκοπό την ενημέρωση και πληροφόρηση. Σημείωση: Το PC Master Race δεν έχει καμία σχέση, επαφή, συνεργασία, επικοινωνία με τον Ben "Yahtzee" Croshaw και το ηλεκτρονικό περιοδικό The Escapist, ούτε με τις εκδόσεις Compupress και το περιοδικό PCMaster, ούτε με συνεργάτες ή εκπροσώπους αυτών.

All registered trademarks, company names and products mentioned or featured herein remain property of their holders and are protected according to all applicable laws. Any mention of appearance herein of any content protected by commercial or intellectual copyright is solely intended for informational purposes.