Μαργέτης «Tulkass» Γιάννης

Μαργέτης «Tulkass» Γιάννης

O Γιάννης για πολλά χρόνια συνδύαζε το πάθος του για την αρθρογραφία με τα PC και το gaming και έδινε ρεσιτάλα από τις σελίδες του PCMaster για αρκετό καιρό. Πλέον το παιχνίδι το έχει ως χόμπι και ασχολείται παθιασμένα με το κείμενο ως επάγγελμα  (το λέει κοπιράιτινγκ τώρα γιατί είναι πιο κόρπορεϊτ), αλλά εννοείται πως βούτηξε στην ευκαιρία να ακονίσει την πένα του στο φάνζιν μας. Εξωστρεφής, γλεντζές, του αρέσει το καλό φαγητό (σε καλτ ταβέρνες, όχι εστιατόρια) και οι μεγάλες βόλτες στην παραλία. Δεν έγραψε μόνος του το βιογραφικό του και αυτά έπαθε.

PC MASTER RACE - ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ

Κατοχυρωμένα εμπορικά σήματα, επωνυμίες και προϊόντα που αναφέρονται ή εμφανίζονται στο παρόν αποτελούν ιδιοκτησία των δικαιούχων τους και προστατεύονται βάσει των ισχύοντων νόμων. Οποιαδήποτε αναφορά ή εμφάνιση στο παρόν, περιεχομένου που υπόκειται σε εμπορική ή πνευματική ιδιοκτησία έχει ως μοναδικό σκοπό την ενημέρωση και πληροφόρηση. Σημείωση: Το PC Master Race δεν έχει καμία σχέση, επαφή, συνεργασία, επικοινωνία με τον Ben "Yahtzee" Croshaw και το ηλεκτρονικό περιοδικό The Escapist, ούτε με τις εκδόσεις Compupress και το περιοδικό PCMaster, ούτε με συνεργάτες ή εκπροσώπους αυτών.

All registered trademarks, company names and products mentioned or featured herein remain property of their holders and are protected according to all applicable laws. Any mention of appearance herein of any content protected by commercial or intellectual copyright is solely intended for informational purposes.