Σκουλικάρης "bilbo1973" Αντώνης

Σκουλικάρης

Από τα τέλη της 10ετίας των 80s αγάπησε κι αγαπά τον Tolkien και τα games (επιτραπέζια και ηλεκτρονικά). Για περισσότερα από 10 χρόνια απασχολήθηκε στην αγορά των video games της χώρας (διανομή και λιανική). Στο PC Master έγραφε από το 1996 έως το 2000. Σήμερα ασχολείται με τον καφέ, την κόρη του και (λόγω έλλειψης χρόνου, δυστυχώς μόνο) με τις best seller κυκλοφορίες σε PC & Xbox!

PC MASTER RACE - ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ

Κατοχυρωμένα εμπορικά σήματα, επωνυμίες και προϊόντα που αναφέρονται ή εμφανίζονται στο παρόν αποτελούν ιδιοκτησία των δικαιούχων τους και προστατεύονται βάσει των ισχύοντων νόμων. Οποιαδήποτε αναφορά ή εμφάνιση στο παρόν, περιεχομένου που υπόκειται σε εμπορική ή πνευματική ιδιοκτησία έχει ως μοναδικό σκοπό την ενημέρωση και πληροφόρηση. Σημείωση: Το PC Master Race δεν έχει καμία σχέση, επαφή, συνεργασία, επικοινωνία με τον Ben "Yahtzee" Croshaw και το ηλεκτρονικό περιοδικό The Escapist, ούτε με τις εκδόσεις Compupress και το περιοδικό PCMaster, ούτε με συνεργάτες ή εκπροσώπους αυτών.

All registered trademarks, company names and products mentioned or featured herein remain property of their holders and are protected according to all applicable laws. Any mention of appearance herein of any content protected by commercial or intellectual copyright is solely intended for informational purposes.